Årets rallylydnadshund 2017

Ni som tävlar i rallylydnad för Kils Brukshundklubb kan skicka in era resultat från officiella tävlingar under året. Max fem officiella tävlingar med kvalificerande resultat får räknas.

Multiplicera tävlingsresultatet med den koefficient som gäller för den klass ni tävlat i och summera ihop allt i slutet. Vid lika poäng vinner den som har högsta poäng vid enskild tävling.

Klass

Koefficient

Nybörjarklass (lägst 70 p)

1.0 p

Fortsättningsklass (lägst 75 p)

1.5 p

Avancerad klass (lägst 80 p)

2.0 p

Mästarklass (lägst 90 p)

2.5 p

Priset delas ut vid årsmötet 2018. På årsmötet kommer också erhållna championat, samt de tre bäst placerade ekipagen på KM belönas med ett pris.

Skicka in resultat och ev. championat via formuläret på följande länk https://goo.gl/forms/zRsLEkueHRo0SYpv2  senast den 10 januari 2018.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

MÅNADSTRÄNING RALLYLYDNAD
Den 4:e onsdagen varje månad har vi öppen träning i rallylydnad klockan 19:00. Första tillfället blir den 26 april. Vi bygger anpassade banor tillsammans och försöker hjälpa varandra efter bästa förmåga.

ÖVRIG TRÄNING
För den som även vill träna andra dagar och tider går det bra att låna skyltar och annan utrustning som finns i svarta lådan på altanen. Tänk på att torka av skyltarna innan ni lägger tillbaka dem om de blivit blöta.

ÅRETS RALLYLYDNADSHUND OCH KLUBBMÄSTARE
Ni som tävlar för Kils Brukshundklubb kan skicka in era resultat från officiella tävlingar under året. Ett formulär för detta kommer att ligga på hemsidan i slutet av året. Bästa ekipage får ett pris som delas ut på årsmötet 2018.
På årsmötet kommer också de tre bäst placerade ekipagen på KM belönas med ett pris.

Vi önskar er alla ett trevligt och lyckosamt år, oavsett om ni tävlar eller bara tränar för att aktivera er hund.

/Rallylydnadssektorn

 

Kontakt: Agneta Bergsten Långg.34 66530 Kil, 0768207447 agnetabergsten@hotmail.se